Menu Sluiten

Info

Je kunt dit zelf oplossen via de website van Eventix: https://eventix.io/search.

JOY maakt gebruik van Sealed Tickets. Dat betekend dat je tickets pas kort voor een evenement begint, gedownload kunnen worden. Zodra je je ticket kan downloaden ontvang je hier een mail van. Met Sealed tickets proberen we zwarthandel en scams zoveel mogelijk te voorkomen.

Ook als je tickets nog "Sealed" zijn is het mogelijk om deze te verkopen via Ticketswap. Dit kan je doen via de link onderaan in de bevestigingsmail. De maximale vraagprijs van een ticket is 120% van de originele ticketprijs. Het verkopen van jouw ticket(s) aan een nieuwe bezoeker gebeurt via Secure Swap. Koop nooit tickets buiten Ticketswap omdat de kans groot is dat je tickets vals zijn of je helemaal geen tickets ontvangt na betaling.

Op iedere editie van JOY zijn er voldoende lockers aanwezig voor je waardevolle spullen.

Heb je nog vrageAdd New Itemn die er niet bij staan? Je kunt ons bereiken door een DM op Instagram te sturen of een mail te sturen naar info@joy-events.nl.

Over JOY

JOY staat voor de beste house line-ups, hardste vibes en het gezelligste publiek. Gestart op thuisbasis Bronze Beach op het Bloemendaalse strand maar inmiddels is JOY ook niet meer weg te denken uit Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Scheveningen.