Menu Sluiten

Info

Je kunt dit zelf oplossen via de website van Eventix: https://eventix.io/search.

JOY maakt gebruik van Sealed Tickets. Dat betekend dat je tickets pas kort voor een evenement begint, gedownload kunnen worden. Zodra je je ticket kan downloaden ontvang je hier een mail van. Met Sealed tickets proberen we zwarthandel en scams zoveel mogelijk te voorkomen.

Let op! Wij werken alleen samen met Ticketswap. Koop dus alleen je tickets via Ticketswap mocht JOY uitverkocht zijn.

Doe je het ergens anders heb je de kans om opgelicht te worden.

Ook als je tickets nog "Sealed" zijn is het mogelijk om deze te verkopen via Ticketswap. Dit kan je doen via de link onderaan in de bevestigingsmail. De maximale vraagprijs van een ticket is 120% van de originele ticketprijs. Het verkopen van jouw ticket(s) aan een nieuwe bezoeker gebeurt via Secure Swap. Koop nooit tickets buiten Ticketswap omdat de kans groot is dat je tickets vals zijn of je helemaal geen tickets ontvangt na betaling.

Op iedere editie van JOY zijn er voldoende lockers aanwezig voor je waardevolle spullen.

Heb je nog vragen die er niet bij staan? Je kunt ons bereiken door een DM op Instagram te sturen of een mail te sturen naar info@joy-events.nl.

Joy Events is onderdeel van MBG Productions B.V. - KVK 89685989

Kun je niet meer gaan? Je kan je ticket via Ticketswap verkopen. Dit is het enige kanaal wat gekoppeld is met onze ticketingpartij voor veilige verkoop van tweedehands tickets.

De deur sluit bij alle strand edities om 21.00 stipt! De deuren van de Gashouder editie en Joy x Flow Festival sluit om 20:00 stipt,

Zorg dus dat je op tijd komt anders sta je voor een dichte deur. Hier worden geen uitzonderingen opgemaakt.

Over JOY

JOY staat voor de beste house line-ups, hardste vibes en het gezelligste publiek. Gestart op thuisbasis Bronze Beach op het Bloemendaalse strand maar inmiddels is JOY ook niet meer weg te denken uit Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Scheveningen.